Over ons

Bij Tapas Cantina bent je voor een kopje koffie, rijk belegde broodjes of heerlijke huisgemaakte tapashapjes aan het juiste adres. Zo biedt Tapas Cantina je een gezellig lunch, een avond uitgebreid dineren, een avond borrelen met vrienden of kan er tot in de late uurtjes gefeest/gedanst worden. Kortom een bezoek aan Tapas Cantina is voor iedereen (jong & oud) een feest.

Tapas Cantina vindt het van groot belang dat de klant zich thuis en op het gemak voelt. Een verwarmde terras, het sfeervolle interieur en de specialiteiten uit de mediterrane keuken, dat je je in het buitenland waant.

Er worden in de keuken heerlijke gerecht met veel plezier voor je bereid.
Zo bestaat het aanbod uit:
•    Rijk belegde broodjes van Barra Gallega (wit brood) of getoast Molenaarsbrood (bruin brood).
•    Huisgemaakte tapashapjes (vis, vlees, vegetarisch). Deze tapashapjes kunt je los bestellen, maar je kunt ook voor een Mixto kiezen (een plank met verschillende tapashapjes geselecteerd door onze chef).
•    Ook kunt je kiezen voor een saté van kip of varkensvlees met verse sla en frietjes.

Sinds de invoering van het algeheel rookverbod in de horeca heeft Tapas Cantina ervoor gekozen om af te stappen van het ‘echte café’ idee en kwam er plek voor iets nieuws: de keuken.
Na 2011 is Tapas Cantina zich steeds meer gaan ontwikkelen tot een eetcafé met een keuken die voor iedereen een heerlijk gerecht aanbiedt. 

Naast het creëren van een gezellige sfeervolle eetgelegenheid, is Tapas Cantina er ook in geslaagd een feestcafé te worden.
Tapas Cantina heeft een concept ontwikkelt dat uniek is in Sittard.

Dit concept bestaat uit verschillende onderdelen:
•    Op donderdag Disco Dinnershow:
•    Op vrijdag en zaterdag worden door Tapas Cantina themafeestjes georganiseerd. Deze thema feestjes bestaan onder andere uit: speciale drankaanbiedingen, Share Like & Win acties, Dj’s die uw verzoekjes draaien en er zijn diverse Live Acts.

Kortom, Tapas Cantina biedt jou als gast een arrangement vol met gezellige en sfeervolle aangelegenheden.